Jullie trouwalbum

Degene voor wie ik de bruidsfotografie mocht verzorgen weten het al; elk bruidspaar ontvangt na hun huwelijk bij hun de foto’s een mini-album met daar in de mooiste foto’s van jullie shoot op prachtig papier. Maar hoe gaaf is het om al jullie foto’s in een nog dikker album te stoppen, in een prachtige verhaallijn, zodat je met regelmaat nog even “terug kan zwijmelen” naar die bijzondere dag. Want zeg nu zelf… wat ga je anders doen met al die juweeltjes op een harde schijf. Zonde om deze niet mooi als een grote verhaallijn, perfect nabewerkt en gekalibreerd op het mooiste papier vast te leggen. Fantastisch om die dag nog eens te beleven met alle foto’s chronologisch gerangschikt in een prachtig verhaal in een hand gebonden album.

 

Luxe album

Een luxe album met 30 pagina’s begint bij 365 euro. Ik maak het album op met jullie favoriete fotobestanden in een super toffe layout. De lay-out zal vervolgens middels een pdf ter beoordeling worden toegestuurd.
Natuurlijk kunnen jullie ook een duplicaat album aan jullie ouders geven in een kleiner formaat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Lay Flat album

Lay Flat betekent dat de pagina’s van links naar rechts mooi vlak open liggen zonder diepe naad. Namen of datum op de voorzijde van het album door middel van prachtige embossing of lasergravering of UV print is ook mogelijk.

Ik hou van een mooie, frisse opmaak. Geen overbodig gedoe maar mooie stijlvolle pagina’s. Als vormgever besteed ik daar veel tijd aan. Met de foto’s van jullie keuze wordt het trouwalbum een perfecte samenvatting van jullie trouwdag; iets waar je nog vaak en graag in zult terug kijken. Natuurlijk kun je ook het aantal foto’s in je album uitbreiden met een albumupgrade, een groter album, meer pagina’s of een andere kaft, zodat jullie nog meer kunnen genieten van jullie trouwdag.

Nadat jullie van mij een mooie presentatie ontvangen met de invulling van het album kiezen jullie de kleur en uitvoering van de kaft. Ik zorg er dan natuurlijk voor dat het trouwalbum de hoge kwaliteit krijgt die het verdient. Exclusief voor jullie gemaakt.

Lay Flat

Een lay flat boekverbinding betekent dat de binding van het spread tussen twee pagina’s zo vlak mogelijk gehouden wordt, zodat de foto niet in de naad verdwijnt. De foto loopt dus netjes door over de gehele naad in het midden.

Het Basis album

Het basis album is 15×15, of 20×20, met 16 pagina’s inclusief.

Luxe album

Van leer tot linnen, van suedine tot …..? Honderden stoffen, tientallen kleuren. De keuze is reuze. Vraag naar de pdf met alle mogelijkheden. En hoe gaaf is het dat je stoffen kunt mixen. dus je box, sleeve of kist in een andere stof dan je album, matching? Ook dat is mogelijk!
Je eigen logo? Geen probleem.

Mix and Match

Een sleeve op opbergbox in vlammend rood suedine en je album in rood linnen? Of wat dacht je van een lederen album met een mooie stikrand en een opbergmogelijkheid in een houtnerf?
Bekijk onderstaande mogelijkheden en mix&match jouw stijl!

Enkele video’s

Enthousiaste klanten

De trouwalbum die we snel na ons huwelijk binnenkregen per post staat vol trots in onze woonkamer. Geweldig om onze dag keer op keer weer te beleven!

Debbie & Dennis22 mei 2018

We hebben gekozen voor “Mix and Match” trouwalbum hierdoor sluit het album helemaal aan bij de aankleding van onze trouwdag. Blijft gewoon geweldig om er weer in te kijken!

Willem & Anneke01 november 2018